Информации кои би ве интересирале

Најчести прашања

Доставата чини 130 денари, но не се наплаќа доколку нарачката Ви е над 2.000 денари.

Испораката се врши од 2-5 работни дена.

*Поради ситуацијата со Ковид-19, рокот на испорака е можно да биде пролонгиран.

Може на два начина:
-Се плаќа на курирската служба по испорака на купените производи
-Со кредитна картичка директно на нашиот сајт

Имате прашања?

Пишете ни